Newsletter
Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
Twoje dane będą przetwarzane zgodnie z naszą polityką prywatności

Polityka prywatności

Polityka prywatności

 

 

 

  1. Administratorem danych osobowych podawanych na stronie www.pakazwarzywniaka.pl jest „Wypożyczalnia Dekoracji Ślubnych - „Made My Day” Milena Kruszelnicka”, ul. Leopolda Staffa 129, 26-110 Majków, (zwane dalej Sprzedawcą/ Usługodawcą), NIP 7962831742, zgodnie z wymogami Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia Dyrektywy 95/46/WE (dalej jako: „RODO”) oraz obowiązujących ustaw krajowych w szczególności Ustawy o prawach konsumenta oraz Ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną.

     

  2. Podanie danych jest dobrowolne, jest jednak niezbędne w celu wykonania usługi i zawarcia Umowy sprzedaży oraz korzystania z serwisu w pełni.

     

  3. Administrator zapewnia, iż podane dane osobowe są wykorzystywane tylko do celów bezpośrednio związanych z realizacją zamówienia, a także do prowadzenia wewnętrznej ewidencji zamówień i preferencji klienta w celach marketingowych, handlowych, bezpieczeństwa. Do działań związanych z wykorzystaniem danych osobowych należą czynności:

     

  • Realizacji zamówienia,

  • Prowadzenia konta w serwisie,

  • Obsługi ewentualnych reklamacji oraz innych roszczeń,

  • Wysyłki informacji handlowych, marketingowych takich jak newsletter, informacje o promocjach, rabatach, akcjach marketingowych itp.,

  • Analizy preferencji Klienta,

  • Wykrywania nadużyć,

  • Inne czynności w których wykorzystane dane osobowe jest niezbędne w celu rozwiązania danego problemu.

     

  1. Ze względu na sposób płatności, a mianowicie płatności elektroniczne, administrator udostępnia zebrane dane osobowe Klienta, wybranemu podmiotowi obsługującemu powyższe płatności w Serwisie. W naszym przypadku dostawcą jest PayU S.A. Polityka prywatności dostwacy dostępna pod linkiem:

    https://poland.payu.com/nota-o-prywatnosci-payu/

  2. Administrator udziela podanych danych osobom trzecim tylko w wypadku takiej konieczności, wynikającej z przepisów obowiązującego prawa lub konieczności realizacji zamówienia (patrz pkt 4).

     

  3. Administrator przechowuje dane osobowe przez okres posiadania konta przez danego klienta, lub do czasu wniosku klienta o usunięcie jego danych z serwisu. Lub:

     

  4. Przez okres nie dłuższy niż okresy przedawnień w sprawach cywilnych i karnych ustalone zgodnie z obowiązującymi przepisami polskiego prawa w zakresie, w jakim Pani/Pana dane osobowe będą przetwarzane w celu ustalenia, dochodzenia lub obrony przed roszczeniami.

  5. Serwis korzysta z plików cookies, klient ma możliwość ustawiania swoich preferencji dotyczących tych plików w swojej przeglądarce.

  6. Klient ma prawo w każdej chwili do weryfikacji, zmiany lub usunięcia swoich danych oraz preferencji z serwisu. Należy taką informację przesłać mailowo na adres sprzedawcy podany w regulaminie.

  7. Klientowi przysługuje prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego zajmującego się ochroną danych osobowych.

 

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy od home.pl